vrijdag 31 juli 2015

Rubber afdichting

Zoekt u een rubber afdichting ? U bent bij ons aan het juiste adres! Wij hebben ruim jaar ervaring in de productie van rubber afdichtingen op maat. Een rubber staal afdichting vormt zich naar het oppervlak van de flens.


De afdichting is verkrijgbaar in drie typen.

Daarover adviseert Ridderflex u graag. Een enorm assortiment pakking en afdichting materiaal in de vorm van plaatrubber, profielen, pakkingen maar ook O-ringen en keerringen staan tot uw. Pakkingen_en_afdichtingen, rubber , west vlaanderen, vlaanderen.


Pakkingen en afdichtingen zijn producten die de ondoorlaatbaarheid tussen twee . Wij leveren een groot assortiment rubber afdichtingen. Geschikt voor: oliën, vetten, niet-aromaatrijke benzine, verdunde zuren en logen. Naar wens beschikbaar in meer dan 5verschillende rubber compounds.


Er zijn verschillende soorten afdichtingen.

Bijvoorbeeld de rubber afdichting maar ook zijn er conische ringen en overgang manchetten. Een Elastomet pakking is voorzien van een metalen ingevulkaniseerde ring. Deze metalen ring zorgt ervoor dat de pakking vormvast is en blijft. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende producten? M kleine D-vorm auto Truck Motor deur holle rubberen afdichting weer Strip 10x7.


Meer inzicht geven in de toepassing van rubber in afdichtingen. Afdichting rubber voor inspectie luiken. Gladde bocht met rubber afdichting 1- graden. Bovenste afdichting rubber voor blauwe kraan.


Schuifkraan kunststof blauw incl. Voor de verbinding kop -reservoir van de Pressol vet- en oliespuiten. Ventiel poorten direct gestuurd rubber afdichting serie SY100.


Een lekkende kraan druppelt de hele dag door. Een irritant geluid en zonde van het water. Eigenschappen, - Tweezijdig slepende rubber afdichting - Koppel over te brengen in één richting - Vrijloop in tegenovergestelde richting.


Een plastische afdichtingsstrip op basis van butylrubber, leverbaar in rechthoekige en ronde profielen, voor toepassingen in glasroededaken, . Ravestein rubberparts BV: producent en leverancier van uw rubber afdichting.

In de chemie en voedingsmiddelen industrie . De rubberen afdichting van Jäger voor een 5-, 7- en polige stekkerdoos. Beele Xattax voor afdichtingen in nucleaire omgevingen. Deskundig advies en snelle levering. Een alternatieve benaming is een zelfklevend rubber kraal. Universeel rubber water afdichting xenon led lamp kabels.


Rubber strookje met zelfklevende achterkant. Gedegen technische ondersteuning. Vierkant- en rondsnoeren of ontwikkeling van nieuwe silicone en rubber profielen volgens uw tekening en staal. Ruma rubber is producent van rubberafdichtingen die specifiek worden toegepast om voornamelijk statische afdichtingen te creëren.


De overlappen worden enkel met warme lucht met een aangepaste automaat of aangepast handapparaat dichtgelast (overlapbreedte: mm). EPDM is de afkorting van Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer en is een groep van synthetische rubbers of elastomeren. Zelfklevende rubber afdichting voor stofcontact AV.


Je kunt alle producten ook als cadeau versturen. Dixell RG-R rubber afdichting 72x72mm. XKDZ9- Harmony XKDF - Balg en vlakke afdichting - Rubber.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts