dinsdag 14 juli 2015

Trapspin maken

Een trapspin is een soort dun metalen schuifmaat waarmee je de. Ideaal voor het opmeten en aftekenen van traptreden. U wilt een trap maken , deze bekleden of . Trapdeel op maat maken met trapspin.


Voor moeilijke treden, bijvoorbeeld waar de trap een bocht maakt, is een trapspin handig.

Trapspin van gehard veerbandstaal met zes lengtes. Om het inmeten van de trap eenvoudig te maken voor een gemiddelde doe-het- zelver, heeft JéWé de trapspin ontwikkelt, waarmee stap voor stap heel . Steijvers laat de trapspin in twee versies maken , één voor professioneel gebruik en één voor de doe-het-zelfmarkt. Om een traprenovatie een succes te maken , heb je behalve de trapspin nog meer gereedschappen en producten nodig.


Bepaal vooraf welk materiaal je wilt . Je wilt een trap maken , deze bekleden of wilt. CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw.

Is je trap niet meer zoals hij geweest is? Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Voor het inmeten van een trede kun je het beste gebruik maken van een trapspin. Dit is een hulpmiddel voor het bepalen van de vorm en afmeting van de trede.


Plaats de trapspin op het midden van de bestaande trede. Je houdt twee gaatjes over om de trapspin op de trap te schroeven. Wil je eerder gebruik maken van de trap sla dan bij de montage steeds een trede over en . Opmeten en zagen: Meet de traptreden op met een trapspin.


Let op: Meet alle treden afzonderlijk op, elke trede is namelijk anders. Leg de trapspin op de trede (maakt niet uit of je boven of onderaan begint) en schroef. Schroef de trapspin los van de trap. Voor onze traprenovaties maken wij alleen gebruik van de beste hout- en. Een goede optie is om zelf overzettredes te (laten) maken.


De zwarte afstandhouders (mm) in de doos van een CanDo trapspin zijn voor het. We maken gebruik van cookies op onze website om het gebruik van de .

Daarnaast heb je bijpassende stootborden nodig, de CanDo trapspin , zaag,. Wanneer je een decoupeerzaag gebruikt, moet je gebruik maken van een . CanDo heeft deze trapspin ontwikkel zodat iedereen zijn traptreden kan inmeten. Of het nu gaat om een simpele rechthoekige trede of om een trede in de.


Ik wil daarom graag uitleggen hoe je een trapspin moet gebruiken. Je bespaart hiermee veel tijd en hoeft je niet druk te maken. Met behulp van een trapspin wordt dit een koud kunstje. Als je een trede hebt in een bocht (hoektrede), dan heb je te maken met vijf hoeken.


Met de trapspin kan elke vorm van traptrede gemakkelijk worden overgenomen. De trapspin is daarom perfect voor het maken van sjabloenen. Speciaal voor dit concept heeft CanDo een meetapparaat ontwikkeld: de CanDo trapspin.


Wij maken ook zelf traptreden op maat. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. De eerst voorbereiding is dan ook om de trap helemaal leeg te maken. Je moet de trap schuren, stofvrij maken en je kan beginnen met schilderen.


Professionele trapspin van gehard veerbandstaal met zes lengtes in een luxe houten opbergdoos. Om uw nieuwe traptreden perfect en makkelijk op maat te kunnen maken kunt u gebruiken maken van een trapspin. Vloerenoutlet levert een trapspin van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts