maandag 27 juli 2015

Sandvik verfkrabber

Bahco Verfkrabber Driehoek - mm nieuw. Sandvik verfschraper - Klussen. Scherpe verfkrabber van mm breed. Schraapt tot in de kleinste hoekjes. Werkbreedte: mm u kunt het gewenste artikel online bestellen in onze webshop.


Reservemesjes om oude messen te vervangen. De reservemesjes zijn per meerdelige sets verkrijgbaar. Bekijk het aanbod op de website en maak een . Verfschrapers en verfkrabbers van Endstra voor de professionele verwerker in de schildersbranche.


Deze krabbers om oude verflagen te verwijderen zijn . Professioneel model met 2-componenten greep. Met verwisselbaar hardmetalen mes mm. Onze producten worden uitsluitend geproduceerd voor professioneel gebruik en de betere doehetzelver.


Een oude (links) en een ergonomisch ontworpen verfkrabber (rechts). Viel inderdaad reuze mee wel een gewone driehoekige verfkrabber gebruikt en. Het werkt veel beter dan de bekende driekantige verfkrabber. BAHCO SANDVIK SV6PROFESSIONELE VERFSCHRAPER. Maar ik wil hem wel prepareren door hem met een verfkrabber in te kerven aan de.


VERVANG 2-C- VERFKRABBER PREMIUM Quick view. STORCH SANDVIK ERGO SCHRAPER 65MM. HANDZAAG GASBETON SANDVIK 650MM. RESERVEMES SANDVIK 8005337/4vr448 . Een schraapstaal/ verfkrabber is ook een optie. SKU: 73115182215Categorie: Verfkrabber en glas reiniger Tag: Bahco Merk: Bahco.


Gebruik een verfkrabber , schraper of afsteekmes. HAMMER accessoires voor bouwmachines uit Europa: 3aanbiedingen, zie advertenties voor nieuwe en tweedehands HAMMER accessoires voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts