dinsdag 21 juli 2015

Frezen met dremel

Hardmetalen frezen voor verwijderen van voegen mm (569). Voor frezen , inlegwerk en het maken van pengaten in hout en andere zachte materialen. Kwaliteitsfrezen voor minutieus graveren, uitsnijdingen maken en frezen in hout, glasvezel, . Vandaag bestel morgen in huis.


Gratis retour en jaar garantie. DREMEL Frezen koopt u bij Gereedschapcentrum. Dremel Frees - HSS mm (652). In handige opbergkoffer om te snijden slijpen frezen polijsten boren etc.


Ook ideaal voor modelbouw makkelijk mee te nemen de dremel. Frezen gaat, zelfs met een mal, slordig op zijn best. Scherpe prijzen, snelle levering en veilig betalen.


Controleer de spelling van uw zoekterm. Of u nu wilt boren, frezen , slijpen of polijsten, voor elke toepassing heeft is wel een passend . De set bevat de meest gangbare frezen die bij . Set diamant frezen , as mm, 20-delig. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. HSS mini frezenset voor dremel en andere machines (met mm booropname). Een set met verschillende maten hardmetalen rechte frezen voor frezen en . Hogesnelheidsfrezen kunnen gebruikt worden voor het frezen van profielen, uithollen, maken van groeven en sleuven, maken van conische gaten in zachte . Ideaal voor reinigen van wand- en vloervoegen of verwijderen van voegen voor het vervangen van gebroken tegels.


Toebehoren (12 Frees HSS speervorm mm). Te gebruiken voor frees - en schaafwerkzaamheden en het verwijderen van materiaal. Voor gebruik op gehard staal, roestvrij staal, gietijzer, non-ferrom. Ontdek ons ruime aanbod van Speciale frezen. Short, rapid stroke frees dust from sandpaper.


MOD BENEFIT: Frees up your cigarette lighter and allows your to leave.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts