vrijdag 3 juli 2015

Soldeerpen

Specificaties - ESD: - Gewicht: 78gr - Hetelucht: - Loodvrij: - Materiaal Verwarmingselement: Staal - Opwarmtijd: . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Op zoek naar een kleine maar erg fijne soldeerbout? Binnen seconden is deze soldeerpen op juiste werktemperatuur! De pen is ook makkelijker vast te houden door het gepatenteerde ontwerp.

Een doorbraak op het gebied van snel opwarmen. Warmt op tot de juiste werktemperatuur in seconden. Door het gepatenteerde ontwerp wordt de warmte . Met dit soldeerijzer kunt u snel aan de slag zonder verlengsnoeren of stopcontacten te zoeken. Gassoldeerpen geschikt voor kleine soldeer reparaties en andere doeleinden. Wees de eerste om een recensie te schrijven!


Weller elektrische soldeerpen die gekenmerkt wordt door een modern design en een breed toepassingsspectrum.

De soldeerbout heeft een ergonomische . Cheyns biedt een ruim assortiment Wago producten voor de elektroprofessionals. Vertalingen soldeerpen NLEN. Voorbeeldzinnen met ` soldeerpen `. Soldeerpen van titaan met rood heft. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag . Solderen van een waterleiding gebeurt niet vaak meer, maar in sommige gevallen komt u er . Ontworpen voor precisiewerk van bijvoorbeeld sieraad reparaties.


De brander heeft drie verwisselbare voorstukken van openvlam tot een precisie soldeerpunt. Electric Soldering Iron Merk Solarcraft . Klik hier voor meer informatie en bestelmogelijkheden . Gasinhoud mlBedrijfsduur (max.) min. Productspecificaties:Gebruiksduur min. Een soldeerbout kun je gebruiken voor verschillende doeleinden. Bekijk ons assortiment soldeerbouten.


Bezoek dan snel de webshop van KabelOutlet.

Via een grote koeriersdienst hebben wij een zeer grote hoeveelheid met onbestelbare pakketten opgekocht. Het betreft hier pakketten die om diverse redenen . Voor uur bestel morgen in huis en lage verzendkosten. Grote voorraad en scherpe prijzen.


Wurth gas- soldeerpen inclusief kunststof koffer. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Miniatuur-veiligheids-labconnector, Ø mm, messing verguld met soldeerpen mm.


Voor de inbouw in schakelpanelen en apparatenchassis tot mm . KEMPER NAVULBARE MICRO- VLAM SOLDEERPEN. Kemper navulbare micro - vlam soldeerpen. De pen wordt geleverd met een soldeerpen met een diameter . Handige mini soldeerpengasbrander voor een leuk prijsje.


Uw winkelwagen bevat artikelen. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan soldeerbouten. Diameter boorgat met tolerantie.


Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en . In deze set zit een soldeerbout, reinigingsspons, fixatieklem, soldeertin, soldeerpen en desoldeervlecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts