maandag 3 augustus 2015

Weller soldeerbout gas

Weller soldeerbouten en korven. Wij leveren zowel elektrische als gas -modellen en je kunt bij ons terecht voor verschillende accessoires. Deze soldeerbout op gas van Draper Tools is erg handig voor het solderen. Vaste prijs) verzendkosten - ophalen kan ook. Geheel andere soldeerbouten zijn de typen die op gas werken.


Kleine afmetingen voor een comfortabel gebruik. Draadloze soldeerbout voor een complete mobiliteit. Het apparaat is navulbaar en werkt op butaangas. Sievert soldeerbout op gas kw. Soldeerklaar binnen de seconden.


Dit toestel kan gebruikt worden als warme luchtpistool of als . Met deze Pyropen gas soldeerbout in combinatie met de Piezo ontsteking, heeft u alle vrijheid omdat er geen spanning kabel aan zit. Naast soldeerbouten , soldeerstations en gassoldeerbouten leveren wij ook soldeertin en desoldeerproducten. Een soldeerbout kun je gebruiken voor verschillende doeleinden.


Express autonome soldeerbout met gaspatroon 60gr. CFH Gasaansteker Mini 1mm in verschillende kleuren. Houdt de verwarmde soldeerbout tegen de te solderen onderdelen aan en voeg. Met deze soldeerbout moet u echter wel altijd gas op voorraad hebben.


Hier vindt u zowel gas soldeerbouten als elektrische soldeerbouten. Gemakkelijk te bedienen, zonder snoer of . Bekijk ons assortiment weller soldeerstation (artikelen). Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Handig voor monteurs, die dagelijks camerabeveiliging projecten aanleggen. Ook op het vlak van soldeerbouten voor de werkplek waren er.


Omschrijving Omschrijving Vpe Artikel-nr. Bij GAMMA koopt u soldeerbouten , soldeerpistolen, lasapparaten, soldeersets en . WELLER - SOLDEERBOUT PYROPEN WP2 . Bent u op zoek naar gereedschap en toebehoren voor het gassolderen ? Ik wil dus eerdaags een soldeerbout aanschaffen, maar heb geen idee waar ik. Pyropen Junior door butaangas aangedreven mini- soldeerbout Ontsteking vuur.


De temperatuurinstelling wordt via een mengsel van gasstroom gestuurd. Geschikt voor 2Volt wisselstroom. Mini soldeerbout met vernikkelde koperen soldeerstift mm, in rechte uitvoering.


Hittebestendig slagvast kunststof . Werken met Merken - Installatie - Solderen - Electrische soldeerbouten. De weller soldeerbouten en stations, zijn bekende spelers in de wereld van de. Navulfles ml met ISO butaangas.


Zware soldeerbouten voor de professionele gebruiker en licht industrieël werk. Voor de veeleisende werkzaamheden zoals metaalplaatbewerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts