maandag 5 oktober 2015

Boor hss

HSS boren zijn stevige boren geschikt voor algemeen gebruik. Hierdoor is een HSS metaalboor breed inzetbaar. Ze kunnen gebruikt worden voor het boren in . HSS - boren zijn sterker en gaan langer mee. Kenmerken ‎ Boren in hout ‎ Boren in metaal ‎ Boren in steenachtig.


Verschil in metaalboren - Borenshop https://www. Er wordt vaak naar dit type metaalboren verwezen als High Speed Steel boren ( afgekort HSS ). Wanneer het gaat om boren in harde metalen . De aanduiding HSS wijst op een zwaardere kwaliteit. Metaalboren zijn meestal van het materiaal HSS. Met dit materiaal kun je hoge snelheden behalen bij het boren , frezen of draaien. Phantom HSS en HSS -E boren in uiteenlopende diameters en lengtes geschikt voor diverse materialen.


Boren van Stock uit HSS snelstaal voor gebruik in hand- of kolom boormachine , maar ook op CNC freesmachines en draaibanken. Makita HSS geslepen boor volgens DIN 338. Een boor is kort, lang of extra. Door de geslepen spiraal en 118° boorpunt levert deze boor uitstekende boorprestaties.


Bij het kopen van boren heb je in essentie een probleem. Bij de doe-het-zelf winkels vind je vaak sets met boren van hoogwaardig gereedschapstaal voor een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts