dinsdag 27 oktober 2015

Wera bithouder

Wera Bithouder koopt u bij Gereedschapcentrum. Exclusief Wera - Laagste Prijs - Bithouders - Razendsnel vervangen van bits zonder extra gereedschap. Met vrijlopende huls voor soepele . Universele ongecompliceerde bithouder met RVS huls en voorzien van sterke magneet. Voor het koppelen van bits aan de desbetreffende bedieningsgereedschappen.


Rapidaptor universele bithouder met extra ringmagneet. De 8R bithoudende schroevendraaier met rapidaptor bithouder is geschikt voor gebruik met de 1. Bithouders van diverse A-merken waaronder Festool, Wera , Bahco en Draper. Een bithouder is een onmisbaar accessoire voor iedere schroefboormachine.


Wij hebben het grootste aanbod bithouders en bitschroevendraaiers. Er zijn mensen die in de pas lopen en mensen die rebelleren, verschil moet er nou eenmaal zijn. Ontdek ons ruime aanbod van Bithouders en adaptors. Op werkdagen voor 16:uur bestel volgende dag in huis! Bithouder IJzerwaren Zwijdrecht, gespecialiseerd in ijzerwaren en gereedschappen voor professionals en doe-het-zelvers.


Wera -delige Gereedschapset met ratel, bits, doppen en greep - Tool-check PLUS - . Magnetische bithouder voor meer werk. Wera Impaktor bithouder voor het opvangen van extreme impulspieken. Bijzonder torsie-effect door een dubbele torsievering. Met spanring voor een betere grip . Bestel online bij De Boer Drachten!


Wera universele bithouder magneet. Binnen uur (twee werkdagen) verzonden. Gratis verzending (vanaf €5- excl. btw). Vandaag voor 17:bestel morgen in huis!


Klik en bestel Wera bij MijnIJzerwaren. Alle prijzen zijn inclusief btw en taksen. Snel leverbaar: Levertijd: - werkdagen Zoek de beste prijs!


De 8R bithoudende schroevendraaier met rapidaptor bithouder is geschikt voor gebruik met 1. Met C-ring L=75mm vanaf € 1bij Toolmax.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts