vrijdag 2 oktober 2015

Haakse slijper hitachi 230 mm

Gereedschappelijk is de dealer van jouw favoriete 230mm Haakse Slijper voor de beste prijs! Hitachi G23SWin koffer Haakse slijpmachine in koffer 2millimeter. Watt Kenmerken en voordelen door Hitachi ontwikkeld laag vibratie systeem, UVP trillingvrij dus . Of je nu kiest voor een klein model met een 1millimeter slijpschijf, of een krachtpatser met een 2millimeter schijf, met een Hitachi haakse slijper krijg je de . Haakse slijper informatie: Model: G13SQ De Hitachi G13SQ is een haakse slijper voor 1mm. Nominaal opgenomen vermogen: W - 2. Stofkap van het met Hitachi voor op een haakse slijper , bij gebruik van beton! Deze slijpmachine heeft een zeer vlakke kop, een . HITACHI HAAKSE SLIJPER G23UDY 230MM.


THS Tools is officieel dealer van . Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te. Vandaag bestel morgen in huis. Scherpe prijzen, gratis verzending va eur.


Watt motor heeft een lange levensduur door een verbeterd koelmechanisme. De haakse slijpmachine is voorzien . Diameter van de slijpschijf, 2mm. Voor alle werkzaamheden die voortvloeien uit het snijden, slijpen en afbramen van diverse materialen.


Door Hitachi ontwikkeld laag vibratie systeem, UVP Trillingvrij dus hoog werkcomfort. Ik werk met een Makita 1mm 6watt, krachtig genoeg voor klein slijpwerk en prettig licht in de hand. Semi professionele haakse slijper G23SS voor lange levensduur.


Koop Hitachi haakse slijpmachine bij Wildkamp. Toolenzo voor al u professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Bedoeld voor slijpschijven met een diameter van 2mm.


Electrischgereedschap 230v Zagen en slijpen 230v Haakse slijpmachine 2mm g23mru Electrischgereedschap. Op voorraad Levertijd: tot werkdagen . TNO stofvrij werken - Het frezen van sleuven in beton of kalkzandsteen is een bewerking waarbij erg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts