maandag 10 augustus 2015

Afbreekmes 9mm

Een 9mm afbreekmes is geschikt voor het snijden van fijn, klein materiaal. Aan de achterzijde van de meeste 9mm afbreekmessen zit een afneembaar kapje om. Afbreekmes met een breedte van 9mm.


Bedoeld voor het snijden van fijn materiaal. Goedkoop, maar niet echt geschikt voor rechtshandigen, als je wilt snijden en het mesje vasthou hou je je duim daar waar die versteller zit.

Sencys heeft een breed assortiment handgereedschap dat is gemaakt van de beste materialen en volgens de laatste technische . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Direct uit eigen voorraad geleverd. Omschrijving Kenmerken Specificaties. Schrijf de eerste review over dit product. Voor efficiente, nauwkeurige snijklussen.


Dit GAMMA afbreekmes van 9mm is ergonomisch gevormd.

Hierdoor ligt het mes fijn in de hand. Het mes is voorzien van een afneembare eindkap. Prijs per blister: € incl. Made in Sheffiel dus topkwaliteit. Stanley interlock afbreekmes 9mm.


Minimale bestelhoeveelhei 000. Of liever bekijken onze winkel in Culemborg? Bas van Zanten professioneel B. Lengte 138mm, roestvrij stalen uitvoering. Geschikt voor 9mm afbreekmessen. Met metalen klik-uitschuif mechanisme.


De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer werkdagen. Pakket verzending van dit product . Mesjes voor de afbreekmessen mm, tube a stuks. Wij houden deze normaal op voorraad.

Levering mogelijk franco in heel . Interlock neusverbinding: hierdoor kan snijmesje, ook . Scherp, klein, gemakkelijk hanteerbaar: de ARGENTAX CUTTEX MM met smal afbreekmesje heeft alle . Dit is een roestvrijstalen (RVS) afbreekmes 9mm. Door de auto stop die op deze mes zit maakt het een gebruikersvriendelijke mes met een lange levensduur. ANZA reserve afbreekmes 9mm stuks. Afneembaar kapje, messegment veilig af te breken. Bestel eenvoudig mee in onze webshop!


Kantoorbenodigend mes met staal, uitschuifbaar mesje. De Olfa Sac-is de meest gebruikte afbreekmes in de grafische industrie. Dit graden mes met meshouder is uitgevoerd in Stainless Steel. Een klein afbreekmes van 9mm dat zeer fijn in gebruik is. Het is een zeer scherp afbreekmes.


Roestvrij stalen uitvoering voor gebruiksgemak, stevigheid en lange levensduurMagazijn met reservebladen om snel en automatisch van mes te wisselenB. De plek voor het maken van scenery en dioramas voor je tabletop wargame miniatures en andere modelbouw games. Van 7Industries verkopen wij o. Green Basic levert (onderwijsondersteuning) benodigdheden voor handvaardigheid en Culturele en Kunstzinnige vorming (CKV) aan scholen, instellingen, . Eigenschappen, Antichoc ABS uitvoering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts