woensdag 12 augustus 2015

Platte beitel

Praxis heeft voor elke klus een beitel. Kies uit onze brede assortiment platte beitels , voegbeitels en puntbeitels. Beitels voor lichte sloop- en correctiewerkzaamheden.


De gerichte hakwerking maakt precieze . Coolblue: alles voor een glimlach.

Aanbieding voor bosch platte beitel sds-plus (2x mm) en nog veel meer beitels. Bekijk ons assortiment platte beitel sds-max (artikelen). Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online!


Het zijn over het algemeen langwerpige stalen beitels, bedoeld om stukken. Koop met zekerheid voor de beste prijs! Nieuwe en gebruikte vlakbeitels en platte beitels worden te koop aangeboden op Werktuigen.


En deze professionele veelzijdige slaggereedschap kunt u snel . De levertijd kan tijdelijk niet getoond worden.

Dit product kan op dit moment niet worden besteld. SDS-max- platte beitel 280mmB6CDB. SDS MAX PLATTE BEITEL 25X4MM REX. Toepassing: De platte beitel wordt vaak gebruikt in combinatie met een moker voor het hakken in steen en beton. Platte beitel voor algemeen hak- en breekwerk in muren en beton.


Puntbeitel Voor beitel - en breekwerk in materialen zoals baksteen, beton en steen. Goede materiaalafname wordt mogelijk gemaakt door de . BTW € 4Adviesprijs Zoek dealer. Uitermate geschikt voor het verwijderen van pleister van wanden en muren. Grote afname van materiaal door.


Voorbeeldzinnen met ` platte beitel `. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Voor algemene sloopwerkzaamheden op het gebied van baksteen en beton. Wasco (al jr. uw groothandel).


Gedegen technische ondersteuning. SDS-Plus Technische gegevens van .

Voor 23:59u bestel morgen in huis. Ideaal voor uiteenlopende breek- en sloopwerkzaamheden in beton en andere harde materialen. Bijzondere kenmerken: Platbeitels voor materiaalverwijdering in grotere hoeveelheden, zoals betonresten. Met een beitel kun je beitelen in steen of voorzichtig fossielen uithakken.


Je hebt alleen nog een hamer en een steen nodig. Online bestellen van Accessoires producten. Ontdek dè Doe-het-Zelf Webshop: TS24. Korte Beschrijving: KWB Platte Beitel SDS Plus 2mm.


Hij past op alle breekhamers met SDS-hex aansluiting. Materiaal : gesmeed chroom-vanadiumstaal, hardheid HRc op het snijvlak. Wij bieden meer dan modellen met RUBI gereedschappen van PLATTE BEITELS MET VLAKKE GREEP voor Beitels.


Beitel voorzien van versterkte zeskant schacht en uiteinde van de beitel voorzien van power-groeven voor optimale breekkracht en materiaalafvoer. SDS-plus Power platte beitel van Heller. Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan wenslijst.


German quality betekent bij Made in Germany en dat betekent kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts