woensdag 23 november 2016

Terugslagloze hamer

Met zand gevuld en dankzij de PU body brengt u geen schade toe aan uw . Inzicht en innovatie liggen in de kern van al onze activiteiten. Terugslagloze Nylon Hamer met Houten Steel. Perfect voor holpijpen en handstempels. Eenvoudig te bestellen in de webshop van Kwint!


De vorm en grootte en het materiaal van de hamerkop en de lengte van de steel hangen sterk af van het type hamer. Bij hamers met een ijzeren hamerkop staat . ToolMania is dé specialist voor hefbruggen, bandenmachines, werkplaatsinrichting en gereedschap. Een terugslagloze hamer van metaal, compleet . Dead Blow hamer - terugslagloze kracht zonder vonken. Reserve hickory steel los te bestellen voor de Wiha terugslageloze hamer. De ideale hamer in combinatie met onze holpijpen en stempels.


Wiha gebruikt cookies om de website optimaal aan de behoeften van onze bezoekers te kunnen aanpassen. Door gebruik te maken van deze website stemt. De kop van de hamer is gevuld met metalen microgranules.


Deze microgranules veroorzaken inertie op het moment van de slag, zodat terugslag wordt . Met uitwisselbare Nylon koppen. Lever je een waardevolle bijdrage aan het Thema APK in AMT 5? Uitstekend geschikt voor holpijpen en handstempels. Dan ontvang je de Snap-on terugslagloze hamer met zachte en harde kop.


Kunststof hamer koopt u bij Gereedschapcentrum. WIHA TERUGSLAGLOZE HAMER TOEBEHOREN LOSSE SLAGDOPPEN. Extra: Met gehard gietijzeren kogels gevulde hamerkop voor terugslagloos werken.


Gebruik een stalen hamer alleen wanneer het plaatwerk door plamuren en spuiten een nabehandeling vereist. Maak in dit geval gebruik van een terugslagloze. De elektro technische groothandel!


Slagbus diameters 2 4 mm. Toevoegen aan wenslijst Vergelijken. Leer het met de keuzehulp hamers van. Mammoet terugslagloze hamer mm. Een houten voor de houten haring, een rubber hamer omdat we die vroeger.


Geen terugslag en geen beschadigingen meer met deze terugslagvrije.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts