woensdag 30 november 2016

Protool geleiderail

Omschrijving, PROTOOL GELEIDERAIL 7MM. Veilige en kaarsrechte geleiding van de machine. Dankzij extra groef voor gebruik van accessoires . Grote voorraad en scherpe prijzen. Nu te koop bij used products oss: de protool csp 55-cirkelzaag. Deze makita past niet rechtstreeks op de geleiderail , daarvoor is er een adapter te koop, daamee past de zaag dan ook op de protool -festool . Geleidezool met licht lopende rollen voor goede geleiding op het werkstuk.


Parallelgeleider kan tot de snijbreedte van. Geïntegreerde geleidegroef in robuuste tafel van spuitgietaluminium voor precieze, splintervrije en kaarsrechte zaagsnedes met de geleiderail GRP-2. Nauwkeurig slijpen zonder stof. Festool protool mobiele stofzuiger CLEANTEC CT E. De beste tweedehands festool geleiderail resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay.


Protool filterelement h fe-vcp 2l. Bessey GTR16S6H Snelspanklem voor geleiderails. ProTool adapter AD-GRP voor gebruik CSP55-op Geleiderail.


Boorsystemen Voor het boren in hout en kunststof biedt PROTOOL. Doorslijpsysteem met efficiënte . Bandschroeven koopt u bij Gereedschapcentrum. LV) aluminium geleiderail. De UniverS zwaardzaag maakt met ondersteuning van de PROTOOL geleiderail GRP/exacte en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts