donderdag 24 november 2016

Stihl bladblazer she 71

Standaard ook inzetbaar als bladblazer , gereedschaploze ombouw tussen de zuig- en blaasstand. De STIHL SHE is een lichte, stille zuighakselaar op stroom. De zuighakselaar kun je gebruiken voor het verwijderen van blad- of . STIHL SHE BLADBLAZER BLADZUIGER SHEJos Martens, specialist in tuin- en parkmachines in Mariahout.


Compleet geleverd inclusief zuigmonden en opvangzak. Aangekocht op augustus , nieuw nog in doos met jaar garantie. Stille zuighakselaar voor het verwijderen van bladeren of grasresten. Stille elektrische zuighakselaar voor het verwijderen van blad of grasresten rondom het huis.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Wordt weggedaan omwille van verhuis naar flat. Bladblazers van STIHL laten niet alleen bij openbare massabijeenkomsten een. De SHE is echter ook een prima optie bij gemiddeld gebruik.


Stihl SHE bladzuiger - bladblazer. De Boer Drachten heeft een breed assortiment bladblazers , van de beste. Meer online informatie over SHE : Lichte, stille elektrische bladzuiger.


SHE - Lichte, stille elektrische zuighakselaar. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts