maandag 14 november 2016

Meetlint 50 meter

Duidelijk afleesbare metrische. Deze landmeter of ook wel meetlint genoemd is daar perfect geschikt. Vind meetlint meter op Marktplaats. Robuuste ABS-kunststofbehuizing voor bescherming tegen beschadiging.


Uitvouwbare rolmaathaak voor veilige verankering.

De Skandia landmeter quick fiber m voor het opmeten van grote oppervlakten, zoals tuinen en opritten. De landmeter is uitgevoerd met een open stootvast . Stanley landmeter Fiberglas 20m gesloten kast. De GAMMA rolbandmeter van 50meter is geschikt om buiten te gebruiken.


De rolmaat is namelijk gemaakt van sterk kunststof. Lint materiaal: Viberglass Doorgaand af te lezen in cm. Water-, kras- en kreukbestendig.

Groot meetlint met duidelijke schaalverdeling in feet en meters. Met de houder gemakkelijk op te rollen. Behuizing: Kunststof,Breedte: 12. Landmeetlint met een lengte van meter.


Ideaal voor het meten van grotere afstanden. Silverline meter zware heavy duty landmeters banden met metrische en imperiale gradaties. Sterke kunststof behuizing met inklapbare handgreep.


Materiaal: fiberglas, dus licht van gewicht. Doorschijnende CAB hendel voor comfortabel gebruik Open frame van verchroomd koper Verwisselbare hendel en spoel voor links-en rechtshandigen Grote . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Meetlint meter , makkelijk op te bergen en mee te nemen. Meetlinten uitgevoerd in glasvezel met een versterkte PVC kunststofband voor duurzaamheid en om gemakkelijk te reinigen. Glasfiber meetlint van meter in een kunststof behuizing.


Prijs per dag: - Prijs Per week: 1- Voor projecten en lange termijn huren: -speciale prijzen op aanvraag- Staat het gewenste huuropbject er. Perfect meetlint van meter lengte met cm-verdeling. Koop je gadgets voor vakman eenvoudig bestel je gereedschap online.

Naar verlanglijst Op de verlanglijst. Q Flexx - Stalen meetlint ( meter ) bestellen? Ons stalen meetlint voor school, verenigingssport en voor thuis is zeer. Wil jij je tuin opmeten en zoek je daarvoor de juiste tool?


Aan het einde van het meetlint zit een sonde. Wanneer deze sonde het wateroppervlak . Polanik Sector Zelfklevende Tape - mm. Bestel meer en krijg meer korting. Zo kun je voor iedere meetklus . Technische informatie: - Met inklapbare zwengel - gele stalen band met nyloncoating - Blauwe slagvaste kunststof haspel Eenheid: Per st.


Professionele meetband glasfiber meetlint klasse II. Dubbel gecoate band voor extra lange levensduur. Ergonomisch ABS open kruisframe. Een meetlint van maar liefst meter, met een breedte van 13mm. Met handig versneld opwindmechanisme (1:3).


Met één draai aan de slinger draait de haspel keer. Wordt in hoofdzaak gebruikt om. Y-haspel met handgreep meter PVC-lint.


Sluiting: Dinsdag november . De serie heeft een meetlint (mm) van nylon gecoat staal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts