vrijdag 18 november 2016

Disto afstandsmeter

De unieke combinatie of een digitale zoeker . De Disto afstandmeter is een begrip op het gebied van laser afstandsmeters. Bij HST vind je makkelijk en snel de geschikte laser afstandsmeter. Disto DBT laser afstandsmeter met bluetooth. Leica laser afstandsmeter Disto S910.


De twee grote merken op dit gebied zijn Bosch en Leica. Disto Afstandsmeter kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Ontworpen voor gebruik in helder licht buiten. CTP biedt een ruim aanbod aan Disto afstandsmeters.


Ontdek ons ruime aanbod van Afstandsmeters. Kijk snel op onze site voor meer informatie! De Disto Ais een laser afstandsmeter met geïntegreerde digitale camera waarmee op het display eenvoudig het meetdoel gevonden kan worden door middel . De combinatie van een digitale zoeker (camera) en een 360° tilt sensor maken metingen mogelijk . TECHNIEK EN TOPOGRAFIE De DISTO afstandsmeter. Beschrijving van de DISTO, een laser-afstandsmeter van LEICA (auteur: Guy Van Rentergem).


Veel soorten afstand meters, ook bekende merken. Scherpe prijzen, snelle levering, hoge kwaliteit en gratis verzending. Met één druk op de knop meet u afstanden snel, gemakkelijk en met precisie. Voor metingen binnen en buiten. Sterke water- en stofbestendige behuizing.


Inclinatiesensor 360° voor meer meetmogelijkheden. Het grote, hoge resolutie, kleurenscherm van de . De webwinkel voor professioneel gereedschap! Laser- afstandsmeter DISTO D110.


Je meet namelijk niet alleen afstanden, . Gefeliciteerd met de aanschaf van uw. De veiligheidsinstructies en de handleiding dienen zorgvuldig te worden gelezen alvorens het instru-. Advies, service, persoonlijk contact en calibraties zijn bij ons een begrip. Specialist op het gebied van rioollasers. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis!


Deze afstandsmeter is niet van nieuw te onderscheiden en . Speciaal ontworpen voor binnenshuis toepassingen. Geschikt voor afstandsmetingen . Verwijderbare zakclip zodat de afstandsmeter eenvoudig kan meegenomen worden. Vanwege het handige ontwerp met zakclip en . Afhankelijk van het type afstandsmeter worden afstanden gemeten van ca. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Snel en makkelijk meten en overzetten naar de gratis . Bluetooth Meetbereik (max.) 2m Kalib. Door de combinatie van afstandmeter en hellingmeter kan de gebruiker indirecte metingen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts