woensdag 3 juni 2015

Rondsnoer

De rubber rondsnoeren zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en in zowel volrubber als zachter mosrubber. Verschillende kwaliteiten: NBR, EPDM, CR, . Onze Rubber rond snoeren zijn zeer veelzijdig toepasbaar, onder andere als rubberkoor elastiek, stootrubber, als opvulsnoer of voor decoratieve doeleinden. Polson levert een groot programma aan rubber snoer. Voor de kwaliteiten Neopreen(water), EPDM(ozon), NBR(olie) en mosrubber in alle denkbare . NBR rubber rondsnoer , wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van afdichtingen als o-ringen. Denk hierbij aan een afdichting van een pomp.


Rond twee-aderig transparant, doorzichtig snoer. Vul het aantal meters in dat je aan een stuk wenst te ontvangen. Aan het aantal producten in je. Geëxtrudeerd snoer met cirkelronde doorsnede. De lengte van het snoer is gebaseerd op de diame-.


Volrubber en mosrubber snoeren van Europese topwaliteit ! Altijd op voorraad en zeer voordelig. We leveren PE, PU en neopreen rond snoer in veel verschillende diameters met korte levertijd. Het greenteQ PE- rondsnoer is gemaakt van polyethyleenschuim met gesloten cellen.


Het rondsnoer is vormvast, bestand tegen rotting en vrij van CFK, HCFK, . Andere maten en kwaliteiten zijn verkrijgbaar op bestelling. Hieronder vind u onze standaard voorraad rond snoer. Rondsnoer volrubber EPDM ale maten. De levertijd kan tijdelijk niet getoond worden.


Mosrubber rondsnoer 15°sh, diameter mm. Hier vindt u met enkele muisklikken het juiste OTTO-product voor uw toepassing. Transparant rond huishoudsnoer voor het aansluiten van lichte elektronische apparaten of licht armaturen. Productinformatie: Ronde transparante kabe.


Sponsrubber profielen worden ingezet in toepassingen waar een ruimte afgesloten dient te worden zoals . Categorie, Verpakkingsmateriaal. Deze website maakt gebruik van cookies. Rond-snoer COM_VIRTUEMART_READ_MORE. Wasco (al jr. uw groothandel).


Gedegen technische ondersteuning. Deskundig advies en snelle levering. Bestel de hoogste kwaliteit kit en lijm bij Ottoseal. Professionele kwaliteit in meer dan 1kleuren leverbaar! Polyurethaanschuim met open celstructuur, niet . Snelle levertijden en veilig online kit kope.


NBR (nitrile) volrubbersnoer hardheid. Flexibele, sterk hechtende afdichtingstape voor afdichtingen met overlap en met PVC-schuimvulling met gesloten cellen Veerkracht door PVC-schuimkern . Wordt toegepast als aansluitsnoer . Tuurlijk, hoe denk je anders dat ze dat in de fabriek of bij het installatiebedrijf doen :) Daarvoor moet je een RJ-nogwat (12?) stekkertje hebben . Op zoek naar een Remeha rondsnoer 7mm L=790MM siliconen rubber? Bij VCW Streefland Installatietechniek uit Helvoirt vindt u een uitgebreid assortiment.


EPDM celrubber, rondsnoer neopreen sponsrubber.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts