dinsdag 16 juni 2015

Antiek hang en sluitwerk

Al ruim jaar is hang- en sluitwerk , of in ruimere zin deurbeslag,. Wie op zoek is naar hang- en sluitwerk in de oude stijl of andere artikelen in deze antieke of . Bent u op zoek naar antiek hang en sluitwerk voor uw deuren of ramen. Of misschien wel naar deurknoppen voor uw antieke meubel.


Koop of Verkoop antiek op Marktplaats.

Meer dan 1jaar ervaring staan garant voor gedegen vakkennis . Wilt u uw deuren of ramen versieren met antiek hang- en sluitwerk ? Bekijk dan de ruime collectie van MercatorCo. Bepaalt u liever zelf de afmetingen van uw . In de Middeleeuwen maakte de slotenmaker reeds smeedijzeren sloten. Met een grote antieke sleutel kon je de . Een prachtige oude antieke kast maar mis je net het oude sleutelplaatje, sleutel of greepje?

Specialist in meubelbeslag, deurbeslag en antiekrestauratie. Retro-deurbeslag is een initiatief van De Galanterie een winkel in antiek en. Vrij-Bezet en aanverwant hang- en sluitwerk. Gratis verzending vanaf € 7- in Nederland , vanaf € 10- naar België.


ANTIEK HANG- EN SLUITWERK ANRESTO-DECOR is reeds meer dan jaar een zeer verwoed verzamelaar van alle soorten van antieke sluitingen en . Derbeslag set messing, antieke - deurplaten zeer decoratief met engelen - klinken met wit porseleinen grepen. Een Art Nouveau deurbeslag in . Ons assortiment bestaat uit vele soorten deurbeslag, ijzerwaren en hang en sluitwerk voor elke klus. U heeft een keuze uit meer dan 15.


Meubelbeslag, deurbeslag hang- en sluitwerk van modern tot klassiek. Wij zijn producent en importeur van hang- en sluitwerk. Een ware collectie voor fijnproevers van Engels beslag in zwart smeedijzer en antiekmessing. Het beslag is verkrijgbaar in de finishes smeedijzer zwart en antiek messing. Dan heeft u extra lang plezier van het hang- en sluitwerk.


Hang- en sluitwerk voor deuren en ramen.

GAMMA deurkrukset Athene langschild slotgat mm messing antiek brons. Antiek - restauraties en reparaties. Zwart schuifdeurbeslag voor houten deuren met een maximaal deur gewicht van 1kg. Bevestiging van hangrollen in het zicht.


Bouwbeslag, deurbeslag, interieurbeslag, hang- en sluitwerk , deurkrukken,. Op deze site vindt u een groot assortiment hang- en sluitwerk , ladegeleiders, meubelgrepen, meubelpoten, verbindingsbeslag, kastinrichtingen, ijzerwaren, . Ga door met de klassieke stijl met een antieke muurbrievenbus of bevestig een hip exemplaar voor een origineel resultaat. Schuifdeurkom RVS mat zwart 226EUR 192EUR Korting:.


De meubelknoppen van Intersteel zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten. Daarnaast heeft u een ruime keuze aan kleuren en finishes. Meer informatie over deze veiling: Gereedschap, schakelmateriaal en hang- en sluitwerk te Uden. Zeer bijzondere antieke dubbele deur met de originele verf en hang sluitwerk en fraaie details. Door de slijtage van de verf heeft de deur een prachtige . Bovenschutte_hang_en_sluitwerk_1.


Raamboompje - Raamuitzetter die het raam op verschillende standen open kan houden voor klapramen in de kleur Zwart (ook in Brons antiek en Roest). Hang-en-sluitwerk is de verzamelnaam voor alle producten en halffabricaten die gebruikt worden om deuren en beweegbare ramen af te hangen, te openen, . Jeroen en Ad Wallenbroek van de gelijknamige winkel in de Halstraat. Altos de la Cascada, maar met fraaie details: houten betimmering, lichte houten vloeren, antiek hang—en-sluitwerk. Drie tientjes voor een mooi antiek frans spijlenbed is geen gel maar als het je nog eens 70. Verderop vind ik in een grote doos met hang en sluitwerk twee roestige ringen met antiek beslag voor op ons oude bureau, waarvan de . Met zeer veel toebehoren en in originele kist!


Heeft u nieuw hang- en sluitwerk nodig in Groningen? Wij hebben met ons grote assortiment vrijwel alles op voorraad. Dat hang - sluitwerk ,' vroeg ikenigszins opgelucht, 'is datvan PF Corbin?


Comfort Klompen PU bruin antiek open polyester. We kwamen bij een steldubbele deuren van antiek eikenhout, waar Cora me niet . Ivm plaatsing kunststof kozijnen nu aangeboden twee tuindeuren inclusief glas, hang en sluitwerk ex.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts