woensdag 10 juni 2015

Kunststof pincet

Vandaag bestel morgen in huis. Gratis retour en jaar garantie. Deze heb ik nodig om mijn op maat gemaakte oordopjes te verwijderen. Kunststof pincet Product - Medeco - Pagina.


Een grote kunststof pincet om edelmetaal uit het zuurbad te nemen.

Met een aan de binnenkant getande punt en een bijzonder breed klembereik. Standaard leveren wij één pincet bij de Cleaning Set. De kunststof pincet kan goed gebruikt worden voor het oppakken van kleine voorwerpen.


Ook bij braakballen pluizen is het een handig instrument. Ook handig bij het uitpluizen van braakballen. Afkoken, edelsmid gereedschap - kunststof pincet. Pincet van volledig kunststof , temperatuurbestendig tot 1°C.


Geschikt om te gebruiken tijdens het afkoken van zilver.

Bekijk uitvoeringen Vanaf € excl. In de webshop van Stichting KaatjeMup staan producten ter bevordering van de creativiteit, live leven maar is ook een tool voor ouders om iets leuks met hun . Teekpincet kunststof drukknop model. Ontdek ons ruime aanbod van Pincetten. Handig hulpmiddel bij het pixelen. Een kunststof pincet die veel wordt gebruikt bij de mini pixelmatjes.


Uitstekend geschikt om bijvoorbeeld printplaten in etsvloeistof te leggen en er weer uit te halen. Disposable pincet 25cm, kunststof uitvoering, per stuk steriel verpakt. Simpel en degelijk pincet gemaakt van kunststof.


Ideaal als U van plan bent om een kinderfeestje te houden met de. Het Gefu La Linea Piccolino pincet is gemaakt van zwart kunststof. De tang heeft een lengte van cm. Gebruik de tang voor het keren van vlees en groenten in . Wij verkopen knutselspullen voor jong en ou zoals foam clay, silk clay, vormen van hout papier mache styropor.


We hebben materialen om te mozaieken. Welkom op de internet winkel van Beertje Creatief. Vitlab pincet POM geel 1mm Eenheid: 5.

Eenvoudig pincet voor het plaatsen van de kleine pixels in bijvoorbeeld de medaillons. Mini pincet voor het hanteren van uw contactlenzen. De uiteinden van dit pincet zijn voorzien van een zacht kunststof hoesje zodat eventuele beschadigingen . Het grootste assortiment, de hoogste service en beste prijs! Pincet voor het veilig oppakken van kleine testgewichten Materiaal: kunststof Lengte: 1mm.


Losse pincet behorende bij de kunststof ambulante desinfectiebox. Precisie Pincet , ES set van 3. Schrijf de eerste review over dit product. met je account om de prijs te bekijken. Set kunststof pincetten , antistatisch 6-delig Lengte 1mm. Bestand tegen temperaturen tot ca.


Pixelhobby blauwe kunststof pincetMet dit pincet kan je heel eenvoudig de pixels optillen en op een Pixel basisplaat leggen. Levertijd De levertijd bedraagt . Uitvoering: van polyamide, glasvezelversterkte kunststof met getande grijpvlakken en geribbeld greepbereik alsmede .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts