vrijdag 19 juni 2015

Gasveer

Op zoek naar een nieuwe gasveer ? Wij leveren alle soorten staal, RVS en aluminium gasveren. Bekijk ons assortiment gasveren of neem contact op. Mparts heeft een compleet assortiment gasveren geschikt voor diversen industrieën waaronder de apparaten- en machinebouw. Een gasveer bestaat uit een cilinder met een zuiger, waarbij gas in de cilinder wordt samengedrukt en zo voor een verende werking zorgt.


De keuze voor de juiste gasveer is belangrijk voor de vormgeving en het bedieningsgemak. Klik voor toepassingen in de machinebouw, medische sector en . Wilt U hulp bij het bepalen van de juiste gasveren voor uw situatie? Vul dan het formulier voor een luik- of klepberekening hier online in.


Gasdrukveer, gasveer , geleverd met de bijbehorende beugels en schroeven. Groot assortiment gasveren direct leverbaar bij Gasveerwinkel. Bij Protempo bent u aan het juiste adres. Protempo levert gasveren in alle soorten en maten voor onder andere de:. Bestel hier online uw gasveren en alle soorten veerringen, borgringen en Smalley artikelen.


Gasveren RVS, met ventiel en met vaste ogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts