dinsdag 8 mei 2018

Spanbanden gebruiksaanwijzing

De werking van een spanband toegelicht in een omschrijving en met een uitstekende instructievideo. Alles over spanbanden kunt u vinden bij . Alle Metaltis spanbanden voldoen aan de Europese EN norm. EN BEGREPEN TE ZIJN VOOR AANVANG VAN DE WERKZAAMHEDEN gebruiksaanwijzing.


In de onderstaande video kunt u zien hoe ladingen worden vastgezet met een spanband.

Mini cursus spanband aanspannen en lossen. Ontdek alles in eenvoudige stappen! Werk altijd veilig en volg de gebruiksaanwijzing van de spanbanden.


Zo kunt u gevaarlijke situaties, zoals het losschieten van de lading voorkomen. Handleiding voor het gebruik en onderhoud van spanbanden. Indien noodzakelijk kan de lading aan een. Goede spanbanden - ook wel sjorbanden of spanriemen genoemd - zijn .

Gebruiksaanwijzing spanband : 1. Druk de handle in en haal de band van onder door de opening 2. Trek de band met de hand strak 3. Lees voor het gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing. Zo kun je gevaarlijke situaties, zoals het losschieten van de lading voorkomen. Maak de zijpanelen vast met de elastiekjes.


Zeker de tent met haringen en spanbanden. Na gebruik de doeken droogmaken en de tentpilaren per tent . Een gebruiksaanwijzing zou wel handig zijn voor de lier. De rolstoel vastzetten met spanbanden. Laat een rolstoeler altijd overschuiven naar een passagiersstoel als hij dit kan.


Lukt dit niet, dan kan hij tijdens de rit . Verander of repareer spanbanden nooit zelf. De vastbindpunten waaraan de spanbanden van het. Spanbanden voor kano kajak supboard surfboard windsurfplank.

Afmetingen:breedte mmlengte 6 . Hijskettingen, hijsbanden, rondstroppen, hijsogen, spanbanden. Metaltis Toolshop staat garant voor de laagste prijs én de beste kwaliteit. U koopt rechtstreeks bij de maker. Sportiek Nederland Sjorbanden . Haba heeft een groot assortiment als het gaat om de versteviging van uw voortent tijdens een storm.


Universele stormbanden, tentsafe plus . Volgend gebruiksaanwijzing geplaatst op de achterruit van Ford c-max. En niet aan een kant zoals op de foto! Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door, nog voordat u het product gebruikt.


V: Waar kan ik de gebruiksaanwijzing voor mijn Master Lock-product vinden? V: Wanneer moet een spanband met ratel worden gebruikt? De SWL kan men ook afleiden uit het aantal zwarte strepen op de band (streep = 1t) en uit haar . Vind de beste selectie spanbanden gebruiksaanwijzing fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit spanbanden gebruiksaanwijzing voor de.


Spanband van Masterlock speciaal ontwikkeld voor bagage op autodaken, in aanhangers of in bestelwagens. De spanband heeft een handvat bedekt met . Andere klanten kochten ook: NGK Bougie BPR5EFS. Bedankt voor uw interesse of aanschaf.


In deze gebruiksaanwijzing wordt voornamelijk de woonopbouw van uw caravan beschreven. Thule levert stalen haringen en losse ogen die je met veel geduld aan de spanband moet rijgen. De informatie op de verpakking is niet erg nuttig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts