maandag 7 mei 2018

Koudbeitel

Een koudbeitel is een stalen staaf die aan het uiteinde tweezijdig schuin en afgeplat uitloopt naar de geharde vouw of snede. Koudbeitels koop je eenvoudig online bij bol. Gehard stalen beitel met achthoekige schacht, een gehard stalen blad en schokabsorberende hand bescherming. Bekijk het aanbod koudbeitels en drevels en reserveer direct. Best verkocht, Prijs laag - hoog, Prijs hoog - laag.


Bij uw werkzaamheden heeft u een koudbeitel nodig.

Daarom wilt u een goedkope koudbeitel kopen. Bij Toolexperts hebben wij een ruim assortiment voor u . Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Direct leverbaar - Snelle verzending - Dé Makita specialist.


Vind koudbeitel op Marktplaats. Gebruik deze koolstofstalen koudbeitel om samen met een moker . Op zoek naar koudbeitels voor het weghakken en afvlakken van steen of beton? Bestel snel bij Zamro - Dé online technische groothandel.


In de rechterkolom, bij `Ook in de database` staan wellicht ruimere omschrijvingen.

Gehard en getemperd staal met sterke flexibele hand bescherming. De snijkant kan bijgeslepen worden met een slijpschijf. De koudbeitel heeft een beschermgreep voor de hand. De kop is behandeld tegen uitstoelen. Chroom-vanadium staal: uit één stuk gevormd voor sterkte en duurzaamheid.


Filterinstellingen Filterinstellingen. Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Luchtgehard chroom-molybdeen-vanadium staal CrMoV over de gehele lengte gelijkmatig doorgehard. Wat is de betekenis van koudbeitel ? Roestbestendige, duurzame geverfde . Materiaal, Chrom-Vanadium Stahl. Ambachtelijk gesmeden koud beitel zonder steel.


Gesmeed van chroom-vanadiumstaal, gehard op HRc op het snijvlak en HRc op de . Voor het vormen en breken van. De Skandia koutbeitel 200xmm is onder andere geschikt voor het verwijderen of bewerken van stenen en tegels en om vastgeroeste moer- of betonijzer af te . Deze koudbeitel van Sencys is geschikt voor het bewerken of versnijden van steen of cement. Verwachte levertijd wordt bevestigd.


De gereedschappen zijn van Chroom- vanadium staal en uit één stuk gevormd voor sterkte en duurzaamheid.

Koud- of warmbeitel, ook wel stokbeitel genoemd. De beitel wordt gebruikt voor het koud of warm doorhakken van staven of ijzeren . Ontdek ons ruime aanbod van Platte beitels. Meer info Levertijd: Levertijd: Onbekend. Coolblue: alles voor een glimlach. Green Basic levert (onderwijsondersteuning) benodigdheden voor handvaardigheid en Culturele en Kunstzinnige vorming (CKV) aan scholen, instellingen, . Maar ook voor het doorhakken van bouten en . Stanley koudbeitel 25mm Fatmax.


KOUDBEITELS , GEPROFILEERD MODEL. Van chroom-vanadiumstaal gesmeed met slagvaste, geharde kop, gelakt. In de categorie koudbeitels vind je naast koudbeitels onder andere breekbeitels, elektriciensbeitels, puntbeitels, voegbeitels en sleufbeutels.


Blauw gelakt Lengte: 2mm Ideaal handzaam formaat voor het hakken in beton en steen. Het staal is gehard en getemperd voor een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts