donderdag 3 september 2015

Metabo klopboor

Deze is optimaal uitgerust voor alle zware werkzaamheden. Naast klopboren in steenachtige materialen is deze boormachine bijzonder geschikt . Slagwerk met hoog vermogen voor de beste resultaten. METABO KLOPBOORMACHINE SBE 9IMPULS. De klopboor heeft een regelbaar toerental voor het boren in diverse materialen.


Via deze pagina weet je zeker dat je de goedkoopste. Metabo Quick-systeesnelwissel v. LeveringsomvangSnelspanboorhouder Futuro Plus met metalen hulsExtra . Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te. Specificaties: Opgenomen vermogen:8W Max.


Brushless klopboormachine met maximaal vermogen voor zeer zware toepassingen. Nm Boor-Ø metselwerk:mm Boor-Ø beton:mm Boor-Ø staal:mm Boor-Ø zacht . Inschakelbare Impuls-functie voor het uitdraaien van . Zie andere advertenties voor: Slijpers, haakse . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts