maandag 28 september 2015

Lange arm nietmachine

Langarm nietmachine waarmee u in het midden van het papier kunt nieten om brochures te maken. De goedkoopste cartridges voor JOUW printer! Metalen langarm nietmachine met een ABS-kunststof bovenkant maakt het mogelijk om bijvoorbeeld boekjes en brochures in de rug te nieten.


Lange arm nietmachine , zware metalen uitvoering in de kleur zwart. U krijgt jaar garantie op dit product. Nietmachines Nietmachines en nietjes Kantoormateriaal.


Hedera levert nietmachines met lange arm van. Bostitch nietmachine ( lange arm ) Voor nietjes 24-6GAL. Voeg toe aan vergelijkingslijst. Zeer robuuste nietmachine met lange arm van metaal en glanzende romp van ABS voor het nieten van documenten van A6- tot A2-formaat.


Leitz nietmachine ( lange arm ) NeXXt. Bekijk ons assortiment lange arm nietmachine (artikelen). Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Bestel de 5Star Star nietmachine full strip ( lange arm ) vanaf € 2bij Bol.


Of je nu een kleine, een elektrische of een specialeal nietmachine voor zwaar. Van een standaard exemplaar tot een innovatief langarm nietmachine dat je . Kan vellen papier tot A3-maat in het midden nieten voor het maken van grote maat schriften of brochures. Kubustotaal is veelzijdig en compleet. Naast het brede assortiment kantoorartikelen hebben we ook een uitgebreid assortiment hobbyartikelen en meer. Novus nietmachine ( lange arm ) B17.


Voor 15:bestel volgende werkdag in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts