vrijdag 8 mei 2015

Spiebaan steken

Met een steekbeitel op materiaal inbeuken is niet de meest elegante manier om spiebanen aan te brengen. Steekgereedschap ( spiebaan ) steekbeitels en steekbeitelhouders voor het maken van uw spiebanen. Tjonk machinefabriek is dé specialist op dit vlak.


Het maken van spiebanen en spiegleuven is absoluut een van onze specialismen. Wij beschikken dan ook niet voor niets over een flink aantal steek -, broots- en .

Home Powered by UNITDisclaimer Algemene voorwaarden Privacy. I wil in een stalen poelie een inwendige spiebaan steken met mijn frees machine. Gewoon een HSS toolbit van mm breed slijpen en vast . Kettingtandwiel geboord en geruimd en voorzien van een spiebaan. Het geklik wat je hoort komt van.


Machinefabriek Krimpen produceert machinedelen en . Heeft u een werkstuk waarin u een spiebaan wilt maken? Met dit gereedschap is spiebaansteken en het maken van tandwielen op een draaibank mogelijk.

Dit innovatieve MT steekgereedschap is namelijk . HSS Precisie spiebaan drukfrezen: Metrische maten inclusief vulplaatjes. Door middel van brootsen en steken kunnen wij boringen inwendig voorzien van spiebanen. Brootsen of trekfrezen is een techniek voor het steken en aanbrengen van een spiebaan , meerdere spiebanen of een spiebaanvertanding in . Wat ons onderscheidend maakt van vele . Teken- en engineeringsafdeling.


Techniek Bij een steekbank beweegt de steelbeitel op en neer en schuift het werkstuk als de beitel boven is telkens een klein stukje op. Ook voor piebaansteken of ook wel brootsen, heeft Maro Machinebouw diverse machines ter beschikking. Wencos machinefabriek kan alle verspanende bewerking uitvoeren.


Zowel draaien, frezen als tappen, boren en spiebaan steken. SK Machining is dé specialist op het gebied van spiebaan steken. We werken we met een Polymat machine voor spiebaan steken , vierkant en zeskant . Snel een spiebaan brootsen of steken ? Ook dit behoort tot de mogelijkheden bij STS.


We hebben een complete brootsset met metrische . Neem contact op met Holleman Machinebouw te Zaandam (Noord Holland). Voor de spiebanen in blinde gaten hebben wij een steekbank met een draaitafel.

Met onze nieuwe steekbank (Eastar CNC-350) hebben wij een nieuwe service aan onze mogelijkheden toegevoegd. Verspaning Oirschot is een eigentijds metaalbewerkingsbedrijf. Een jonge, professionele onderneming en specialist op het gebied van metaalbewerking.


Alles bij de hand om te brootsen in een handzame gereedschapskoffer. Deze spiebaan broots sets bestaan uit hoogwaardige drukfrezen van verschillende . Verkoop van Lagers V-Snaren Ketting Kettingwielen en keerringen. Diverse merken lagers uit voorraad leverbaar.


Alle spiebanen kunnen met een conventionele CNC-draaimachine worden geproduceerd. Uw werk uitbesteden op het gebied van verspaning? VST Hengelo biedt de volgende diensten. Spiebaan steekgereedschap van IMPERO. LEISTRITZ Polymat 70: hoogprecisie CNC steekbank voor normale en blinde spiebanen.


Doordat deze steekbank de spiebaan uit het stuk . Dit kunnen we dit machinaal in huis bewerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts