woensdag 6 mei 2015

Facom momentsleutel

Mechanische momentsleutels picto mecanic. Hierbij mag mijn momentsleutel weg als ik er een goed prijs voor krijg. ZONDER GRAADVERDELER MOMENTSLEUTELS. In een beperkte ruimte, kan met onze sleutels en adapters het koppel of de . ProductomschrijvingPrecisie: ± tussen en 1 van de capaciteit van de . Wij bieden verschillende momentsleutels die u bij allerlei bedrijfsmatige en industriële toepassingen in kunt zetten. Met de elektronische momentsleutel heeft een precieze aflezing.


FACOM elektronische momentsleutel E. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Meld u hieronder dan direct aan. Gratis retour en jaar garantie. Nauwkeurigheid bij het verlaten van de fabriek: ± behalve: - R. Precieze momentsleutels voor het aandraaien van tot 7Nm. De facom elektronische momentsleutel.


Voorinstelling van meetwaarden moment of hoek, . Grote voorraad en scherpe prijzen. Koppel: ± tussen en 1 van de capaciteit van de sleutel. Troostwijk verkoopt momentsleutel voor CNC gestuurde watersnijmachine, plasmasnijmachine, lasersnijmachine in Nederland. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Het aanhaalkoppel wordt rechtstreeks afgelezen. Ratel tanden (5°) voor gebruik . Facom momentsleutel , type: M200DA, cap. Momentsleutel met ratel 3/(mm) - Nm vanaf € 19bij Toolmax.


Snel leverbaar: Levertijd: - werkdagen Zoek de beste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts