donderdag 5 april 2018

Messing draadborstel

Zeer geschikt voor het uitborstelen van de nerven van eikenhout e. Gewone staalborstels zijn hiervoor vaak te hard en bovendien kan ijzer vlekken . Voor fijne slijp- en polijstwerkzaamheden, waar staaldraad niet aan te bevelen . Draadborstel voor het uitborstelen van de nerven van eikenhout e. Deze messing draadborstel heeft rijen en een houten handgreep. Uw nieuwe draadborstel makkelijk online bestellen bij Toolexperts.

Multi tool, Handwerk gereedschap accessoires, 3-delige messing draadborstel. Deze handige messingborstel mag eigenlijk niet ontbreken aan je standaard restyle assortiment. Nu te verkrijgen bij MaisonMansion.


Silverline 3-delige messing draadborstel set 1 mm. DRAADBORSTEL MESSING RIJ - Biesheuvel Techniek webshop. Blokmodel messing draadborstel met gesloten houten handgreep.


Sencys staalborstel universeel messing. Promat draadborstel messing rijen 295mm.

Houten rug, gebogen vorm, bezet met: gegolfd messingdraad 30mm, nuttige lengte 145mm, bundellengte 25mm. De borstel is geschikt voor op metalen en zachtere ondergronden. Voor al het fijne slijp - en polijstwerk. Messing draadborstel Wolfcraft. Schrijf de eerste review over dit artikel en ontvang een OEG-Coin).


Voorbeeldafbeelding, uw configuratie kan afwijken. Zachte messing haren voor schoonmaken, polijsten en oppervlakte voorbereiding. BTW € 13Adviesprijs Zoek dealer.


Voor het bewerken, structureren van houten oppervlakken en het uitborstelen van jaarringen in zachte . Persoonlijk advies van specialisten . Speciaal voor reinigen van metalen oppervlakken en voor het polijsten van gebeitste houten delen. Vind uw Ronde staaldraadborstel messing , vonkvrij bij ERIKS. Availability: Op voorraad SKU: . Met RONDE aandrijfschacht voor . Nylon borstel voor het comfortabele en grondige reinigen van boren.


Bij Zamro bestel je allerlei draadborstels voor vakmensen eenvoudig online. GARDENA biedt voor alle GARDENA-producten een garantietermijn van maanden vanaf de aankoopdatum volgens de stand van zaken waarbij het beoogd .

Buitendiameter (mm): Kom borstels . Voor 23:uur bestel morgen in huis. Bougie- draadborstel rijen, messing , 170mm. Vooraankondiging: FOT_PRO_ALG_WZAL_201.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor draadborstels aanbied. Het zal dan ook niet lastig zijn om snel een keuze te maken. Er zijn verschillende uitvoeringen.


Zo zijn er draadborstels in roestvrij staal en messing te bestellen. LESSMANN Handborstel staaldraad glad 4- . Bekijk uitvoeringen Vanaf € 18. Ontdek ons ruime aanbod van Handstaalborstels. Polijstassortiment Staaldraad borstel voor ontroesten, reinigen van staal en non- ferro metaal. Voor extra grip kun je eikenhout vooraf uitborstelen met een messing draadborstel.


Hiermee verwijder je de zachte houtvezels en open je de nerven. Voor de bewerking van messing , koper, lichtmetaal etc. Voor polijsten, het fijnere borstelwerk etc. Toepassing op slijp- en polijstmachines of machines met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts