maandag 7 augustus 2017

Potmeter knoppen

Alu knop zwart 13xstreep as-6mm. OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw Knoppen en accessoires voor potmeters. Bestel nu uit het uitgebreide assortiment Potentiometer -accessoires.


Switch cap Strat, white, fits 5mm blade. Reeds meer dan jaar uw elektronica- specialist.

CTS 250K audio potmeter met 19mm hoge cilinder. Met de knop op je potmeter kun je dus het volume en de klank van je instrument. De montage van de knop op de potentiometer kan plaatsvinden door klikken, klemmen, of met schroeven of moeren.


Er zijn ook zelfklevende elementen . KNOPPEN VOOR POTMETERS EN SCHAKELAARS. Zwarte knop voor op een standaard potentiometer van 15mm. Knop Aluminium zwart voor 6mm as.


Potmeter knoppen te gebruiken voor diverse schakelaars en potmeters.

Diverse knoppen voor potmeters en andere componenten die u gebruikt in uw Arduino of bij andere projecten. Scherpe prijzen, lage verzendkosten, . Aan de buitenkant van de gitaar ziet u slechts de knoppen die aan de potmeters bevestigd zijn. Een defecte potmeter kan uw spelplezier behoorlijk bederven.


Fender Potmeter KnoppenStratocasterParchment. SPINCITY DJ GEARDJ-ACCESSOIRESFader en potmeter knoppen. Standaard sortering, Prijs: laagste eerst, Prijs: . Al onze producten zijn nieuw en met garantie! Ik heb voor een projectje een potmeter nodig met een zwarte aluminium knop van 30mm.


De tone knop op je gitaar is net als de volumeknop gemonteerd op een potentiometer , oftewel een variabele weerstand. Draai je de knop open dan daalt de . Fabrikant, Geen gegevens beschikbaar. Weerstand in kilo Ohm, KOhm. CTS USA 250K audio potentiometer CTS250-A-0.


Ik heb moeite met het vinden van een setje knoppen voor een dubbele potmeter. IMGRO is de groothandel voor de salon, meer dan 10. Krakende volume of toon knop op je gitaar?

House of Music, de leukste en voordeligste muziekwinkel in de regio. Mooi uitgevoerde bakelieten draaiknop met positieaanduiding. Technische Specificaties: Type: Draaiknop . Trek nooit hard aan de knoppen , om afbreken te voorkomen.


Bovendien kun je wat er aan het asje vast zit ook nog eens beschadigen, b. Elektronica componenten - Potmeters. K100AMS POTMETER MONO LIN 100K WITH SWITCH. HDH-22-6M HQ Meerslagen- knop voor instelpotmeters . US size knoppen op deze potmeter passen. Past op een potentiometer met een asje van mm. Kleuren : Wit, oranje, roo groen en blauw.


Vorige: Vorig bericht: Zwarte LP Potmeter Knoppen. Let op: deze potmeter heeft een Amerikaanse (fine) schacht met tanden ( knurling) en is alleen geschikt voor knoppen van Amerikaanse gitaren, zoals Gibson . Een potmeter , voluit potentiometer (aha, vandaar mijn associatie) is een regelbare weerstand op basis van een kool- of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts