maandag 13 maart 2017

Houtboor herkennen

Te herkennen aan de spiraalvorm, de scherpe naaldvormige punt aan het uiteinde . De houtboor ‎ De speedboor ‎ De soorten boren voor de. Je kunt er bijvoorbeeld boren in zacht- en hardhout, triplex en spaanplaat. De eerste is een steenboor een betonboor heeft meestal een goudkleurige kop maar lijkt prexcies op een steenboor. Een steen of betonboor kun je herkennen aan een ingelast plaatje. Een metaal of hout boor is een spiraal tot de punt.


Men onderscheidt houtboren , metaalboren en boren voor steenachtig materiaal, zoals steenboren en betonboren. Ook zijn er speciale boren voor glas. Hoe herken je de juiste boor voor uw boor werk. Er zijn vele boren op de markt van steenboor tot.


Houtboren zijn verkrijgbaar als spiraal- of centreerboor. De centreerboor heeft een scherpere punt, waardoor hij beter op zijn plek blijft. De naam zegt het al, de houtboor is de standaardkeus om in hout te. Ook geschikt is de slangenboor, te herkennen aan het schroefdraad.


U kunt zowel een houtboor (te herkennen aan het zogeheten centreerpuntje in het boortje) als een metaalboor gebruiken. Een houtboor heeft een scherpe centerpunt. Hierdoor kan je nauwkeurig boren. Gebruik deze boor alleen voor hout.


Ze zijn verkrijgbaar met een diameter van. Welke punt heeft deze boor ( houtboor ; scherp)? Een eerste voorbeeld is de houtboor.


Je kan ze eenvoudig herkennen door . Deze houtboor is voorzien van een dunne punt in het midden. Tijdens het boren wordt er eerst langzaam gecentreerd en vervolgens wordt de . Dit is een houtboor voor grote boordiameters en diepere gaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts