woensdag 14 september 2016

Accuboormachine bosch psr 18 li 2

Ontdek de praktische accuschroefboormachine PSR LI - van Bosch ! Een van de comfortabelste in zijn klasse met intelligente Bosch PowerControl. Doe-het- zelvers zullen profiteren . De PSR LI - accuboormachine van Bosch is geschikt voor zeer zware klussen. De compacte en krachtige accuboormachine is geschikt voor alle . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Deze machine is de handigste en meest comfortabele in zijn klasse.


Dankzij de Lithium-Ion-technologie heeft de . Met zijn twee versnellingen en volt levert de . De accuschroefboormachine PSR LI - – de handigste en comfortabelste in zijn . Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 1600). Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Dat zorgt, naast een ultracompact design, voor een veel langere levensduur. Syneon-chip: intelligente regeling van de energie voor optimale.


Eenvoudig te bedienen dankzij de innovatieve draaimoment- en snelheidsregeling. Accuboormachine Bosch PSR LI - met accus. Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de Bosch PSB LI - Ergonomic (accu) boormachine.


Bosch accu boormachine PSR Li - voor de doe-het-zelver. De machine is licht en krachtig. Reviews van de Bosch psr li - ergonomic accu-schroefboormachine.


Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product . Bosch Accuschroefboormachine Bosch Professional GSR 18-2-LI incl. Bosch PSR Li - accuboormachine Ah + accessoireset (241st).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts