woensdag 15 april 2015

Spinhaken

Zorg dat je spandoek of hekwerkdoek mooi in het frame hangt met spinhaken. Met spinhaken bevestigd u uw spandoek of hekwerkdoek snel en professioneel. Bevestig spandoeken stevig en strak in het frame met spinhaken van Drukwerkdeal. Onze spinhaken zijn cm lang en te bestellen in sets van stuks.


Accessoires voor bedrukte spandoeken nodig? Bijvoorbeeld spinhaken die je spandoeken strak spannen? Check dan snel deze accessoires voor spandoeken. Een zeer sterk spandoekelastiek van cm met spinhaak om uw spandoek met zeilringen goed te bevestigen aan een frame.


De maximale trekkracht is kg . De goedkope Spinhaak Low Budget - de naam zegt het al- is een koopje! Als een doek tijdelijk moet hangen en/of het budget beperkt is, dan is onze spinhaak. ElastiFix levert en mm sterk elastiek met aan beide uiteinden een enkele- of dubbele spinhaak. Afwijkende maten graag aanvragen.


Elastieken met spinhaken - bestel in de webshop van KWINT of vraag vrijblijvend een offerte aan. Spanner met spinhaak zijn onmisbaar voor het ophangen van een spandoek. Sterke elastische spanner van 20cm bestel je online bij FaberVlaggen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts